+36-20-662-4569 christina.kulcsar@gmail.com

Ma már senki sem megy nyugdíjba az első munkahelyéről így természetessé vált, hogy időről időre megújulunk és karriert váltunk akár vezetőként is. Ahogyan a munkahelyek a karrier utak is nagyon sokfélék így a tanácsot igénylők kérdései is igen szerteágazóak.

Klasszikus karriertanácsadás

A karriertanácsadás pályakezdők számára nyújthat nagy segítséget illetve azok is sokat profitálhatnak belőle, akik az eddiginél teljesen más szakmai irányba szeretnének indulni és tisztábban szeretnék látni a lehetőségeiket.  Az önéletrajz ellenőrzése mellett social média profil és interjú felkészítés is a tanácsadás része.

Karrier coaching

Már eleve nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek számára nyújthat hatékony segítséget abban az esetben, amikor már érik a változás szükségessége, de még nem tiszták a célok vagy csak már kifulladt a lelkesedés a jelenlegi tevekénységből.

Tapasztalt tanácsadó segítségével történik az újra tervezés, célkitűzés a jelenlegi szituációból kiindulva. Remek segítő eszköz abban az esetben, amikor a meglévő feladat már nem okoz örömet és az új lehetőségek még nem látszanak vagy nagyon homályosak.

Piaci információk vezetői pozícióváltáshoz

Külföldről hazatérve vagy már sokéves vezetői tapasztalattal rendelkezve jó, ha képben vagyunk a piacon való értékünkkel. Milyen lehetőségek várnak ránk a vezetői munkaerőpiacon, a saját szakterületünkön.

A vezetői pozícióváltás vagy elhelyezkedés alapos piaci ismereteket igényel gondosan előkészítve, felhasználva a meg lévő kapcsolatrendszert és akár újakat is építve. Érdemes időt rászánni a piaci igények felmérésére és alaposan előkészíteni a váltást. A vezetői tanácsadás során értékes információkkal gazdagodhat az ügyfél a gördülékeny és nagyobbat teremtő váltással kapcsolatosan. Érdemes olyan tanácsadót választani, aki kiterjedt vállalati ügyfélkörrel, sokéves tapasztalattal rendelkezik. Ismeri az aktuális piaci trendeket és számos értékes lehetőséget tud felderíteni illetve felkínálni a számunkra.