+36-20-662-4569 christina.kulcsar@gmail.com

Vezetőfejlesztés

A kiváló vezetőket alkalmazó cégek messze maguk mögött hagyhatják a versenytársaikat, ezért a vezetőképzés hangsúlyos szerepet kap a cégek életében. A gyenge vezetői teljesítmény alacsony szintű eredményeket hoz. Az elköteleződés hiánya pedig hatással van a cég egészének működésére és elkerülhetetlenül, magas munkavállalói fluktuációhoz vezet. 

A vezetők folyamatos képzése és fejlesztése segít elkerülni  a problémát. A jó vezetők kiválóvá válhatnak az üzleti, vezetői és személyes kompetenciáik fejlesztésével. A vezetői képességek fejlesztése nem a mindenkinek kedvére tevő, bájos főnök megteremtésére szolgál. A fő célkitűzése és célja a vezetői képzésnek a vállalati teljesítmény, termelékenység és jövedelmezőség növelés, ami folyamatos növekedést és versenyképességet eredményez.

  Karriertanácsadás

  Karriertanácsadás többféle okból válhat szükségessé. A pályánk kezdetén, amikor még bizonytalanok vagyunk, merre induljunk, vagy ha már elindultunk, de elbizonytalanodtunk az irány vagy céljaink bizonytalanok vagy hiányoznak. Az is lehet, hogy arra van szükség, hogy nagyobb sebességre kapcsoljunk, de néha lassítani kell, hogy észre vegyük azt, ami mellett eddig csak elszáguldottunk. Talán új utak megtalálása, ami előre visz. A karrier tulajdonképpen úton levés, ahol egyszer célba érünk, ki segítség nélkül, ki segítséggel.
  Tovább…

  Munkaerőgazdálkodás

  A szakértők ma már egyetértenek abban, hogy a humánerőforrás a vállalti erőforrások között a legfontosabb tényezővé vált. Ennek tükrében nyilvánvaló, hogy a sikeres működéshez kulcsfontosságú az emberi erőforrással való gazdálkodás.
  Tovább…

  Szervezetfejlesztés

  Ha a cég működése során folyamatosan akadályok bukkannak fel, akkor a megoldások között az egyik legkézenfekvőbb a szervezetfejlesztés.
  Tovább…

  Vezetői tanácsadás

  Embereket irányítani, feladatokat kiadni és ellenőrizni, határidőket betartatni és mindezt a beosztottak lelkesedésének megőrzésével, sőt fokozásával. ez nem mindig egyszerű feladat. Vezetőnek lenni összetett feladat, amely számos kihívást rejt magában, de egyben kihívás is.
  tovább…

  A vezető minden területen fejlődik

  A vezetőnek egyénileg kell fejlődnie és változnia, hogy bekövetkezzen az értéknövekedés. A fejlődés szerteágazó, kiterjed a vezető személyiségre, kompetenciáira, motivációira, a már meglévő értékeire. Cél hogy összességében a változások a vállalat értéknövekedéséhez komplex módon járuljanak hozzá.

  A csapat-vezetői képességekre is összpontosít

  A vezetők segítséget kapnak abban, hogyan irányítsák a munkatársaikat hatékonyabban minden érintett megelégedettségére. A modern vezető nem az egyéni munkavállalókra összpontosít, hanem csapatban gondolkodik. Odafigyel a közösség szükségleteire, igényeire és azokat összehangolja, a közös célokkal ás a vállalati célkitűzésekkel.

  Releváns fejlesztés

  A fejlesztés nem általánosságban történik, hanem a konkrét vezetőre koncentrálva. Minimalizálja a kritikus hiányosságokat és gyakorlati példákon keresztül valósítja meg a fejlesztést. Kiemelt feladatként tekintünk a problémamegoldó képesség fejlesztésre, amely meghatározó  a szervezeti siker kapcsán.

  • A vezetők, azok, akik semmiképpen sem engedhetik meg maguknak azt a fényűzést, hogy megálljanak a fejlődésben
  • Jó példával kell, hogy elöl, járjanak. Hogyan várhatja el egy vezető a beosztottjaitól, hogy a fejlődést válasszák, ha a vezetőik nem tesznek ebbe energiát.
  • A valódi vezetők vállalják a felelősséget az embereikért, a csapatukért, a munkájukért, a területért, ami hozzájuk tartozik.
  • A vezetőt, ha jól dolgozik, követik a munkatársai.
  • A szervezet sikeréhez nélkülözhetetlen a jó vezető és a jó munkaerő.

  A vezető is ember és neki is lehetnek nehézségei, támogatásra szorulhat. Új vezető betanítása sokkal többe kerül, mint a meglévőt fejleszteni. A kötelező tréningeken túl többet is érdemes a fejlesztésükbe befektetni.